Lichtfestival Ede Centrum

Zaterdag 21 december

14.00 uur - 19.00 uur

Ede Centrum

Op zaterdag 21 december is het Lichtfestival in Ede Centrum om te vieren dat het werk aan de Grotestraat en de Torenstraat klaar is. Dit doen we met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Nieuwjaarsreceptie gemeente Ede

vrijdag 3 januari, 16.00 - 19.00 uur Cultura Molenstraat 45, Ede

U bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

De nieuwjaarstoespraak van de burgemeester begint rond 17.00 uur.


Uiteraard blikken we terug op het afgelopen jaar. Maar vooral kijken we vooruit.

Ede is in beweging. Of het nu gaat om de ontwikkelingen op onze kazerneterreinen, onze verbinding met Food of om 75 jaar Vrijheid. Het hoort allemaal bij onze mooie gemeente.


Graag heffen wij het glas met u, inwoners, bedrijven en instellingen, op het nieuwe jaar.

Neon Food Bijeenkomst nr. 7

Woensdag 29 januari, 16.00 - 19.00 uur ’s Heerenloo

NEON is het NEtwerk voor en door ONdernemers dat start in het kennishart van de Foodvalley: Ede en Wageningen. Het is voor ondernemers en bedrijven die bezig zijn met agri en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot transporteurs.

Bouw en Agri Vakdagen

18 tot en met 20 maart - Bedrijventerrein BT A12, Ede

De BAV-beurs zal in 2020 voor de 6e maal georganiseerd worden. De beurs is in het bijzonder gericht op agrarisch en industrieel bouwen.

Floriade Dialogues Summit

Donderdag 26 maart 2020, 09.30 - 16.00 uur - Almere

De Inspiratiedag is hét evenement Op donderdag 26 maart vindt de Floriade Dialogues Summit plaats in Almere met als thema 'Changemakers in Food'. Changemakers in Food is de tweede editie van de Floriade Dialogues Summit. De Floriade Dialogues Summit is een jaarlijkse bijeenkomst in aanloop naar de Floriade Expo 2022. Het doel van de Summit is om een platform te creëren voor wetenschappelijke debatten en internationale uitwisseling. iedereen die bijdraagt aan een gezonde omgeving, gezond gedrag en gezonde toekomst voor de jeugd.

World Health Day

Dinsdag 7 april - Amsterdam

De Inspiratiedag is hét evenement voor iedereen die bijdraagt aan een gezonde omgeving, gezond gedrag en gezonde toekomst voor de jeugd.