Nieuw in Ede

Work Garden verbindt
en inspireert

Ik wilde van mijn studeerkamer af, verbinden, inspireren en motiveren.


Haar naam is Amanda Drost. Zij is fotograaf. Met hart en ziel. Ooit opgeleid tot specialist in reizen en fotografische vormgeving nam zij in 2012 fulltime de camera ter hand. Verdieping vond zij met name in trouwfotografie. Connectie maken tussen mensen, liefde en verbondenheid. ,,Die aspecten maken mijn werk zo mooi, teder en intiem.’’


Het was ook die drang waardoor Amanda zich geïsoleerd voelde in de uren waarin zij de gemaakte reportages bewerkte op haar studeerkamer. Ze gleed van de warmte van de band die zij opbouwde met het bruidspaar en de familie zo de stilte in. Weg gezamenlijke energie en ‘gewoon’ aan het werk.


Het is niet zo dat Drost hierdoor in een gat viel. ,,Dat niet nee, maar ik leefde wel in de overtuiging dat er meer mensen in Ede zouden moeten zijn die tegen hetzelfde aanliepen. Die ook zochten naar een meer inspirerende werkomgeving met gelijke zielen. Gelukkig ben ik niet het type waarbij het blijft bij denken, hopen en misschien. Ik ben dus aan de gang gegaan en zo is Work Garden geboren.

Vanuit een diep verlangen om mensen te verbinden.’


Work Garden is een groene, inspirerende werkplek voor creatieve ondernemers. Inspirerend door de energie die in het pand heerst vanuit inrichting en samenstelling en de daaruit voortvloeiende werkcultuur. ,,Als je hier werkt, heb je gewoon je eigen bureau. Het fijne is alleen dat iedereen om je heen creatief denkt en onderneemt. En dan werk je ook nog eens in een van de mooiste straatjes van Ede Centrum. Hoeveel inspiratie en stimulans heb je nodig? Naast een eigen werkplek, die je zowel fulltime als parttime kunt huren, beschikt het pand ook nog over een grote vergaderzaal om vrij te gebruiken. Daar kun je met je gasten of je klanten zitten om vervolgens in een van de horecagelegenheden met hen te lunchen, borrelen of dineren.’’


Meer weten over Workgarden? Kijk op www.workgarden.nl of mail amanda@workgarden.nl. Amanda staat je graag te woord en geeft je met liefde een rondleiding. Dan kun je direct, onder het genot van echt lekkere, Fairtrade koffie uit een tweedehands kopje van de Winkel van Sinkel, zien hoe duurzaam het pand is ingericht.