13 september Experttafel
‘Participatie in de H2 Milkrun’

Met de H2 Milkrun proberen de initiatiefnemers de aandacht voor waterstof in de gehele keten op gang te brengen, zodat waterstof toegankelijk wordt ook bij kleinschaliger gebruik. Het idee daarbij is dat een tankauto met waterstof rondrijdt zodat verschillende ondernemers toegang hebben tot de brandstof. De initiatiefnemers nodigen alle geïnteresseerde ondernemers uit om mee te denken over diverse participatiemodellen om realisatie van een H2 Milkrun in deze regio een stap dichterbij te brengen.

18 september
NEON Food

Op 18 september is de zesde bijeenkomst van NEON! Het thema van deze editie is: Van product naar merk. Hoe komt het dat het één een gewoon plakje kaas is en noemen we het ander een plakje Remeker Kaas? Of vragen klanten bewust naar een Kipster ei terwijl een ander geen voorkeur heeft. 

21 september
Airborne 75 jaar

Net als tijdens Operatie Market Garden in 1944, droppen vliegtuigen ruim 1.000 parachutisten boven de Ginkelse Heide. Tijdens de Airborne Luchtlandingen en Herdenking op 21 september herdenken we de dappere strijders die 75 jaar geleden voor onze vrijheid vochten.

26 september Business Day:
Finding Answers together

Technologische ontwikkelingen en nieuwe innovaties staan centraal tijdens de Business Day 2019. Op deze dag krijgen leidinggevenden, innovators, ontwikkelaars en beleidsmakers een inspirerende inkijk op nieuwe technieken en de mogelijke toepassing ervan. Onderwerpen als nieuwe proteïnen, klimaatuitdagingen, gegevens en platformen, phenotyping, circulaire uitdagingen en een balans zoeken tussen voeding en duurzaamheid komen aan bod.

3 oktober
Trend Summit 2019 van Food Inspiration

De Trendsummit is een fonkelnieuw, tweejaarlijks event van één dag, van de makers van de Food Inspiration Days. Wereldwijde trends en ontwikkelingen in de wereld van foodservice passeren op deze dag de revue. Het thema dat centraal staat is 'High tech, high touch, high taste'

5 -16 oktober
Dutch Food Week

Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie en distributie van ons voedsel en het verbeteren van onze voeding.


12 oktober
Ervaar Bewust Ede

Ervaar Bewust Ede is een leuke manier om kennis op te doen over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid. Zit u met een vraag of bent u op zoek naar een oplossing? Ontmoet de professionals van het Bewust Ede Platform en laat u informeren en inspireren!

14 oktober
Business Event Ede

Het Business Event Ede, een echte award winning show zet trotsmakende bedrijven uit gemeente Ede in the spotlights! De genomineerden van deze jubileumeditie zijn bekend. Bekijk wie de gelukkigen zijn en breng uw stem uit op uw favoriet via onderstaande website. Hét event voor en door ondernemers uit gemeente Ede.

21 november
NEON Food

Op 21 november is de zevende bijeenkomst van NEON! NEON is het NEtwerk voor en door ONdernemers dat start in het kennishart van de Foodvalley: Ede en Wageningen. Het is voor ondernemers en bedrijven die bezig zijn met agri en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot transporteurs. Het programma wordt later bekend.