Online leren, luisteren én netwerken

#nieuwekennis

Nu veel fysieke bijeenkomsten niet door kunnen gaan, zijn er gelukkig online alternatieven voorhanden. Hieronder bieden we je een greep uit het aanbod van inspirerende webinars, podcasts en netwerkbijeenkomsten. Om je kennis te updaten, je te laten inspireren én contact te onderhouden met collega-ondernemers. Ter leering ende vermaeck!

Online webinars en trainingen

KVK Corona regelingencheck

Regelingen overzicht

De overheid heeft meerdere regelingen opgetuigd om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Met de regelingen kun je bijvoorbeeld inkomensondersteuning krijgen of tegemoetkoming in je loonkosten. Andere regelingen maken het makkelijker om aan krediet te komen. Het eerste pakket liep eind mei af, het tweede pakket liep tot eind september. Tot eind juni 2021 is het derde steunpakket van kracht.

Leer hoe een chatfunctie

kan zorgen voor meer conversie

Online Training

Hoe kun je ervoor zorgen dat de aanwezigheid van een chat op jouw website zorgt voor meer sales? #webinar

‘Succesvol bloggen voor ondernemers’ - aan de slag!

Webinar

Webinar: 'Succesvol bloggen voor ondernemers' gepresenteerd door Deborah Schoonen, meld je aan!

Inspirerende Podcasts tips

StartUp

Wat komt er kijken bij het starten van je eigen bedrijf? Alex Blumberg neemt je mee achter de schermen bij de oprichting van zijn onderneming, podcaststartup Gimlet Media.

Planet Money

Bijzondere verhalen met een economische kern, dat is Planet Money. Meer dan 750 afleveringen zijn er inmiddels van de NPR-podcast, die is ontstaan tijdens de kredietcrisis in 2008. In een kwartier leer je op een nieuwe manier naar de wereld kijken.

Impactvol ondernemen Over De Grens

Internationaal succesvol ondernemen én een duurzame impact maken. Een inspirerende podcast van de Kamer van Koophandel.

Stoppen met je bedrijf?

De Kamer van Koophandel schetst diverse scenario’s.

The Brief

In deze podcast schetsen experts een beeld van de effecten van de genomen maatregelen op het Nederlands belastingklimaat. Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis? En bieden de genomen maatregelen structurele oplossingen?

Online Evenementen

Training presentatietechnieken

Hoe vertel je jouw verhaal op een effectieve manier?

Durf te vragen, bescherm uw idee

Weet jij hoe je als ondernemer het best je ideeën kunt beschermen? Vind je dat ook lastig om uit te zoeken en heb je hier vragen over?

UWV Werkgeverscongressen

Experts geven je digitaal het laatste nieuws over de arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Het programma bestaat uit verschillende sessies over wet- en regelgeving rond ontslag, ziekte en re-integratie.